Over Ons

Monkey Cards is in 2019 opgericht door Onur Gedik. De 30-jarige ondernemer heeft een passie voor sport en design. Als millenial is hij verzeilt geraakt met de Japanse anime en dan met name de tekenstijl in deze series. De tekeningen die wij op de website maken zijn allemaal digitale tekeningen die we op maat maken. Het mooie hiervan is dat alles mogelijk is.

Tegenwoordig zie je steeds vaker gepersonaliseerde producten waarbij je bijv. je naam ergens op kan zetten. De reden dat hij Monkey Cards is begonnen is om een stap verder te gaan. Het creëren van eigen designs en templates waarbij klanten hun eigen foto kunnen uploaden. Het goed bewerken en waarborgen van een hoge kwaliteit is enorm belangrijk.

De sportkaarten van Monkey Cards zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een metalen look.
Elke keer weer zijn klanten verbaasd als ze hun product ontvangen en dat geeft ons natuurlijk weer energie. Sinds oktober 2020 hebben we ook een eigen dubbelzijdige magnetische ophangsysteem.
Wij hebben een magneet ontwikkeld die geen permanente schade achterlaat op de muur. Van veel klanten kregen we de vraag of wij iets hadden om de producten mee op te hangen. Op dat moment konden we echter geen product vinden waar wij 100% achter stonden, dus hebben we ook niks aangeboden.

Onur Gedik heeft een jaar in Zuid-Afrika gewoond en heeft daar naar eigen zeggen enorm veel geleerd. Voornamelijk het waarderen van de kleinste dingen in het leven die wij in de westerse wereld als vanzelfsprekend beschouwen. Wij werken samen met “Trees for  the Future” en doen samen met de klant een donatie per product om zo ook iets terug te doen voor de wereld. Bekijk onze MVO pagina om hier meer over te lezen.