Verzending

De verwachte levertijd verschilt per land. De producten worden vanuit Nederland verzonden. De verzendtijd omvat het ontwerp, de productie, de verzending en de behandeling. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van het pakket, het land van verzending en de brandstofkosten. Om de exacte verzendkosten te controleren, moet het gekozen product aan de winkelwagen worden toegevoegd. Elk pakket heeft een individueel volgnummer. Zodra het product in het verzendproces komt, ontvangt u een tracking code per mail.

Terugbetalingen

Producten op maat hebben geen restitutie, omdat de kaarten worden ontworpen op basis van het persoonlijke belang van de consument. Producten die niet aanpasbaar zijn, zoals de kunstenaarskaarten, kunnen worden gerestitueerd. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit kunt u het product binnen 30 dagen terugsturen en wij zullen het product terugbetalen. Om een terugbetaling te krijgen moet het product in perfecte vorm zijn.

Retourneren

Wij accepteren retouren en zorgen voor vervanging indien het geleverde product beschadigd is tijdens het leveringsproces of indien er een verschil is tussen het bestelde – en het ontvangen product.
Wanneer één van deze zaken zich in uw geval heeft voorgedaan, willen wij graag foto’s van het product ontvangen.

Om uw product terug te sturen, moet u uw product opsturen naar: Monkey Labels, Hoogaarslaan, 79, 1503 WD Zaandam, Nederland.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan het enige tijd duren voordat uw geruilde product u bereikt.

Als u een artikel van meer dan $75 verstuurt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.